Växthuset Arched Klassisk på toppen av Color Hybrid

Vi fick möjligheten att visa upp oss på färjan COLOR HYBRID. Där har vi fått ställa ut vårt växthus Arched Klassisk. Det ser väldigt fint ut från utsidan, och ännu finare ut från insidan. De använder det för att odla örter och tomater till sin restaurang.

Arched Klassisk är starkt, tillverkat av galvaniserat stål och täckt med stora plattor. Även om vi hjälpte till med att bygga ramen så gjordes resten av arbetet av fartygsbyggarna.

Ramen täcktes av vit färg, och vi måste säga att det ser riktigt snyggt ut. Extra stöd för ramen är beställt, och nu är stödet monterat på varje båge i stället för varannan som i grundpaketet. De bad också om ett annat bakre fönster som var lite mer kompakt. Ett fel gjordes med polykarbonatplattorna som lades horisontellt på fram- och baksidan. Alla kanalerna bör gå ned mot marken för att undvika att kondens bildas och stannar kvar inuti kanalerna. Det förkortar plattornas hållbarhet och kan med tiden göra dem gröna.

På insidan monterade de uppvärmning och metallhyllor för krukor. Det ser riktigt bra ut.

Så om du ska ta färjan från Strömstad till Sandefjord, ta Color Hybrid, gå högst upp på 9:e våningen och kolla in detta fantastiska projekt.

Växthuset ARCHED KLASSISK som står emot stormar på havet!