about-us

NORHAGE finns nu i Sverige

Norhage.se är en hemsida som ägs av norska företaget TEHI AS, som etablerade filial i Sverige TEHI FILIAL. Norhage grundades eftersom allt fler personer prioriterar en hälsosam livsstil. Maten vi äter är den viktigaste delen av ett hälsosamt liv. Att själv odla grönsaker, bär eller andra ätbara växter garanterar dig högsta kvalitet och näringsvärde. Genom att odla din egen mat vet du vad du äter och vad du kan erbjuda din familj, dina barn och dina barnbarn. Du får också vara med under hela odlingsprocessen.

Vi erbjuder våra kunder växthus av hög kvalitet, i form av en högkvalitativ produkt till bra pris som kommer att hålla under lång tid framöver. Våra växthus är tillverkade av stål, trä eller aluminium av högsta kvalitet. Vi använder också endast polykarbonat av högsta kvalitet från Tyskland eller Storbritannien. 100% av våra kunder är nöjda med växthusen de köpt av oss.

Norhage.no är en onlinebutik, och vi har ännu inte några utställningslokaler. Men vi kan arrangera så att du kan få se våra växthus hos våra tidigare kunder i ditt område.

Ta också en titt på våra övriga produkter. Alla leverantörer är noga utvalda, så att våra kunder endast får tillgång till produkter av högsta kvalitet för att bli helt nöjda med sitt köp.

Lev hälsosamt genom att äta det du odlat och är 100% säker på.

Besök norhage.se för kvalitetsprodukter till din trädgård!

Med vänliga hälsningar,

Personalen på Norhage